Om Företagsuppdrag.se

Om Företagsuppdrag

Om oss

Företagsuppdrag.se är framtiden för företag som söker eller vill rekrytera andra drivande entreprenörer. Vår ide är enkel, vi vill ge företag möjligheten att växa och verktygen att lyckas. Vi är en plattform för F-skatt registrerade företag, frilansare och konsulter som söker sitt nästa projekt eller samarbetspartner. Vi är platsbanken för företagare som söker nya samarbeten, efterfrågar en tjänst eller bara vill synas i vår företagskatalog.


Bakgrund

Vi upptäckte att det kunde vara svårt som företagare att hitta potentiella partners eller uppdrag på de plattformar som finns i dagsläget. Med detta sagt har vi lagt ner all tid och energi åt att skapa en företagsfrämjande plattform som gör det enklare att hitta samarbetspartners i form av andra företag. Med plattformen färdig kan vi nu presentera: Företagsuppdrag.se

Vision

Vi tror att framtiden är företagsam. Allt fler startar och etablerar företag och ännu fler sitter och funderar på när, var, hur och varför de ska starta upp. Vårt mål är att vi ska öka företagsamheten i Sverige och vägleda företagare till framgång med hjälp av andra företagare. Vi hoppas kunna vägleda de tusentals entreprenörer som just nu söker efter deras nästa framgång.


Så fungerar Företagsuppdrag.se

Här kan du enkelt och smidigt lägga upp eller söka efter attraktiva samarbeten eller uppdrag för ditt företag. såhär gör du:

Beskriv vad för slags tjänst ni erbjuder eller vilket sorts samarbete ni är intresserade av. Desto mer information ni lämnar om uppdraget desto större chans är det att företag finner det intressant och väljer att kontakta er.

Inget att annonsera nu? Skapa ett konto och lägg till en profil i vår företagskatalog så kan företag som söker dina tjänster alltid hitta dig.


Produktexperten Sverige Handelsbolag
Org.nummer: 969776-0081

Så fungerar Företagsuppdrag

Så här enkelt är det:

Skapa konto

Skapa ett konto kostnadsfritt och fyll i information om ditt företag.

Publicera annons

Publicera en annons och beskriv vad det är för tjänst du erbjuder eller vilket sorts samarbete du är ute efter.

Hitta samarbete

Hitta företaget som är ute efter dina tjänster alternativt intresserade utav ett samarbete!