Företagslogotyp

BNI

BNI-konsult i Stockholm

BNI är ett internationellt företag som grundades 1985. BNIs syfte är förändra sättet världen gör affärer på och att bygga starka nätverksteam där de som går med i ett BNI-team hittar nya kontakter, kunder och affärer. Idag engagerar BNI över 200 000 affärspartners (medlemmar) världen över och i Sverige finns 2 500 affärspartners. BNI står för ett välbeprövat koncept som skapar goda förutsättningar för kostnadseffektiv säljtid för affärspartnern. BNI har en hög ambition att växa och utvecklas i Stockholm och söker därför ett flertal konsulter på deltid som kommer att vara nyckelpersoner i BNI Stockholms framväxt.

Profil
Vi söker dig som kommunicerar öppet med andra, är bra på att upprätthålla relationer, passar ihop med de flesta människor och får energi av att initiera nya kontakter. Du förstår värdet av ett starkt personligt varumärke. Du är hands-on och vill förmodligen se snabba resultat. Troligen är du egen företagare och har en stabil egen business men vill komplettera din verksamhet med ytterligare ett uppdrag.

Tjänstebeskrivning
Som BNI-konsult kommer du att bygga upp team. Du leder genom andra. Du står för uppstart och på sikt, om du så önskar, utveckling av team samt är länken mellan ditt team och regionkontoret. Arbetet är högst operativt och till din hjälp har du en tydlig modell och ett framgångsrikt koncept att följa.

Arbetsuppgifter
- Initiera och starta en kärngrupp på 8-10 personer som vill bygga teamet ihop med dig
- Du skapar förutsättningar för gruppen så att ni tillsammans får med de personer som ni vill ha med er i ert nätverksteam
- Målet är att ni tillsammans växer till ett team på 30+ personer
- Du som konsult leder, utbildar och inspirerar teamet i konceptet och enligt Givers Gain-principen
- Du är ytterst ansvarig för att teamet följer upp och attraherar gäster som kan bli nya affärspartners
- Som regel lägger du mer tid i uppbyggnadsskedet för att minska ner när du har ett fungerande team. Du som konsult har möjlighet att starta upp flera nya team

Kvalifikationer
- Erfarenhet av att leda grupper
- Meriterande om du har ingått i eller drivit affärsnätverk
- Meriterande om du har arbetat aktivt med och/eller utbildat i personligt varumärke
- Meriterande med erfarenhet av sälj- och säljledning
- Goda kunskaper om sociala medier

Vi erbjuder
Det vi främst erbjuder är en arena där du som konsult har mycket god chans att bygga upp ditt personliga nätverk och din egen business. Du kommer att ingå i ett team med andra BNI-konsulter, samt få internutbildningar.

Tillträde, omfattning och placering
Tillträde enligt överenskommelse, inledningsvis de första 6 månaderna 5-7h/vecka för att därefter öka på enligt ditt eget önskemål i dialog med oss, Stockholm.

Ansökan
Vill du vara med och bygga upp starka nätverksteam i Stockholm? Ansök genom att skicka personligt brev och CV till VD Gunnar Selheden. Har du frågor om tjänsten, kontakta Gunnar Selheden, gunnar.selheden@bni.nu, 0708-13 43 88. Vi genomför intervjuer löpande.

Vill du veta mer om BNI - www.bni.nu

Du måste ha ett konto för att se kontaktuppgifterna, skapa ett kostnadsfritt idag!