Företagslogotyp

BNI

Franchisetagare BNI Gävleborg/Dalarna

BNI har ett välbeprövat koncept som funnits i över 30 år och har många framgångsrika franchiseföretagare både i Sverige och internationellt. Som franchisetagare kommer du att driva och leda företaget i en stark framtidsbransch. Det är ett spännande uppdrag i en liten och ”platt” organisation med nära till beslut. Du kommer att bygga starka nätverksteam och jobba med att utveckla människor i en kreativ miljö med ett positiv arbetsklimat.

Profil
Vi söker dig som är en entreprenör med ordnad ekonomi. Du är affärsmässig och resultatinriktad samt en coachande och ödmjuk ledare. Du kommunicerar öppet med andra, är bra på att upprätthålla relationer, passar ihop med de flesta människor och får energi av att initiera nya kontakter. Du förstår värdet av ett starkt personligt varumärke och drivs av att hjälpa andra människor att nå framgång.

Tjänstebeskrivning
Som franchisetagare kommer du att driva eget företag och ansvara för uppbyggnaden av BNI-teamen via både egna team och underkonsulter. Du kommer även att genomföra och utveckla BNI:s verksamhet enligt franchisegivares mål och strategier samt utarbeta tydliga strategiska mål för det egna företaget, inom ramarna för franchiseavtalet. Du ska också skapa förankring och engagemang hos team och affärspartners. Du är ytterst ansvarig för företagets ekonomiska mål. Arbetet är mycket operativt under uppbyggnadsfasen och till din hjälp har du en tydlig modell och ett framgångsrikt koncept att följa.

Kvalifikationer
Erfarenhet av att driva eget/vara partner i ett företag
Erfarenhet av resultat-, ledar- och strategiansvar
Erfarenhet av sälj- och säljledning
Goda kunskaper om sociala medier

Vi erbjuder
Väl fungerande support från branscherfaren franchisegivare och ägare.
Väletablerad verksamhet med god lönsamhet i stark framtidsbransch.
Spännande uppdrag med möjlighet att påverka din egen utveckling i ett starkt internationellt franchisekoncept.
Stimulerande kundnära möten i en välfungerande modell.
Liten och ”platt” organisation med nära till beslut.
Kreativ miljö och positivt arbetsklimat.
En stabil bransch konjunkturmässigt med låg overhead och hög ROI.

Tillträde, omfattning och placering
Tillträde, omfattning och ort enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi ser fram emot din kontakt. Skicka din ansökan med CV samt personligt brev till Patrik Wilén. Har du frågor om tjänsten, kontakta Patrik på patrik.wilen@bni.nu.

Om BNI
BNI är ett internationellt nätverksföretag som grundades 1985. BNI vill förbättra sättet världen gör affärer på genom att bygga starka nätverksteam där de som går med i ett BNI-team får affärer, långsiktiga relationer och personlig utveckling på ett enkelt och strukturerat sätt. Idag engagerar BNI över 200 000 affärspartners (medlemmar) världen över och i Sverige finns 2 500 affärspartners. BNI står för ett välbeprövat koncept som skapar goda förutsättningar för kostnadseffektiv säljtid för affärspartnern. BNI har en hög ambition att växa och utvecklas i Sverige och söker därför en franchisetagare som är redo att starta upp en verksamhet i Gävleborg/Dalarna.

Vad innebär franchising?
Franchising innebär att någon som äger ett affärskoncept, erbjuder andra att mot ersättning få nyttja konceptet för egen affärsverksamhet. Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé samt eventuellt även ett välkänt varumärke med en redan upparbetad kundkrets.

Ett företag som nyttjar franchising drar nytta av ett stort företags alla fördelar, men kan bibehålla ett litet företags personliga prägel och service. Det innebär en kombination av den egne företagarens effektivitet och det stora företagets stordriftsfördelar. Som franchiseföretagare får du också utbildning, support och rådgivning i hur du ska lyckas.

Du måste ha ett konto för att se kontaktuppgifterna, skapa ett kostnadsfritt idag!